Детски спортен лагер в гр. Несебър с Дани Спорт

Детски спортен лагер в гр. Несебър с Дани Спорт

Лятно приключение с Дани Спорт в гр.Несебър

Нашият детски спортен лагер ви предлага целодневни занимания със спорт и игри на място, където всяко дете ще усети магията на спорта и радостта от пълноценното общуване с природата. За тези, които биха искали децата им да получат това невероятно изживяване, предлагаме обучение на академично ниво от страна на преподаватели и педагози от Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

Базата на НСА „Васил Левски“

ВУСБ Несебър на НСА ”Васил Левски” е база от затворен тип без достъп на външни превозни средства, която разполага с три корпуса за настаняване, хранителен блок с окрита и закрита
част и се намира в непосредствена близост до плажната ивица (50 метра).

Храната е разчетена за целoдневни спортни и учебни занимания с оглед нуждите на подрастващия организъм. Затова в нашият лагер залагаме на качествена, топла и добре приготвена храна три пъти на ден, с която децатави да получат необходимото количество енергия за деня.

Плувни и гребни спортове

Нашата програма е адаптирана както за забавление, така и за спортуване. Спортните занимания се провеждат всеки ден с различна продължителност, съобразена както с възрастта на децата, така и с различната интензивност на спортовете.

Дневен режим

Закуска – 8:15ч.
I-во занимание – 9:20ч. до 10:10ч.
II-ро занимание – 10:20ч. до 11:10ч.
III-то занимание – 11:20ч. до 12:00ч.
Обяд – 12:30ч. до 13:15ч.
Почивка – 13:30ч. до 14:15ч.
IV-то занимание – 15:00ч. до 15:40ч.
V-то занимание – 15:40ч. до 16:20ч.
Вечеря – 19:30ч.

Децата са разделени във възрастови групи като за всяка група отговарят нашите педагози, които ще осъществяват както организирането на спортовете, така и грижата за времето между различните занимания – организирани игри, забавления, почивки и хранене.

Детски спортен лагер в гр. Несебър с Дани Спорт

Нашата цена е:

790лева

7 дни / 6 нощувки
  • Забележка: Цената включва пълен пансион за целия лагер, транспорт, застраховка, медицинско лице, аниматори и еднодневно пътешествие до гр. Созопол с кораб.

Ветроходство и водомоторни спортове

Нашият лагер учи Вашите деца на самостоятелност, общуване с природата, отговорност към ближния и двигателно развитие, поставени в среда, близка до тази, в която са израстнали техните родители – време без интернет и дигитални устройства, време на радостно и безгрижно детство.

”Дани Спорт” ще спази и тази година традицията си с Единствения на Балканския полуостров спортно-възпитателен морски лагер, ВУСБ гр. Несебър!

За контакт и записване:

+359 884 334 157
dannysport.adventure@gmail.com

Към началото